Доставка

Условия, срок и цена на доставката

1. Доставките се изпълняват от куриер до указания в поръчката адрес за доставка или офис на куриер. 

2. Поръчката се обработва от Търговеца в рамките на 1-3 работни дни. Доставката се извършва с куриерска фирма Спийди и отнема около 2-3 работни дни за България, в зависимост от графиците за доставка на куриерите според населеното място.

3. При поръчка на стойност по-висока или равна на 50 лв., цената на доставката е включена в цената на Продукта и потребителят не следва да заплаща нищо допълнително, освен Продажната цена.

4. При поръчка на стойност по-ниска от 50 лв., цената на доставката не е включена в цената на Продукта и потребителят следва да заплати допълнителна такса за доставка, освен Продажната цена.

5. При получаване на Продукта, Потребителят следва да провери съдържанието на пакета за съответствия на изпратения Продукт с подадената поръчка. При констатирани нарушения във външния вид на Продукта, Потребителят следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката и разходите за повредения Продукт се покриват от куриера. В противен случай, Потребителят не може да направи рекламация за липси или нарушена цялост на Продукта.

6. В случаите на отказ от поръчката, разходите свързани с уведомяването на Търговеца и изпращането обратно на Продукта са изцяло за сметка на Потребителя.